Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Mecenaatsfonds voor boek en letteren Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan initiatieven die het Vlaams geschreven erfgoed bewaren en die het publiek sensibiliseren waarbij het accent ligt op Antwerpse organisaties.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het fonds heeft tot doel het publiek te sensibiliseren voor het Vlaams cultureel erfgoed en met name voor het geschreven erfgoed dat wordt bewaard in de Antwerpse instellingen, in het bijzonder de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience, het Letterenhuis en het Museum Plantin-Moretus. Zij kan alle activiteiten…

LANGE BESCHRIJVING

Het fonds heeft tot doel het publiek te sensibiliseren voor het Vlaams cultureel erfgoed en met name voor het geschreven erfgoed dat wordt bewaard in de Antwerpse instellingen, in het bijzonder de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience, het Letterenhuis en het Museum Plantin-Moretus. Zij kan alle activiteiten en acties organiseren die zij wenselijk acht om deze doelstellingen te bereiken. Daarnaast verwerft zij fondsen en kan zij schenkingen en legaten ontvangen voor de aankoop, de digitalisering en/of de restauratie van oude en moderne boeken, publicaties en literaire archivalia.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy