Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Historisch Domein van Annevoie (Fonds Historisch Domein van Annevoie) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Projecten voor de restauratie en het onderhoud van het historisch domein Annevoie, en voor een vlottere publieke toegankelijkheid van het domein.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft als doel: het onderhoud, de valorisatie, conservatie, restauratie, bewaring en uitstraling van het kasteel van Annevoie en zijn tuinen, die beschermd zijn als monument. Om dat doel te verwezenlijken, kan het Fonds met name: - aanpassings- of verfraaiingswerken ondersteunen, of projecten voor…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft als doel: het onderhoud, de valorisatie, conservatie, restauratie, bewaring en uitstraling van het kasteel van Annevoie en zijn tuinen, die beschermd zijn als monument. Om dat doel te verwezenlijken, kan het Fonds met name: - aanpassings- of verfraaiingswerken ondersteunen, of projecten voor de restauratie, renovatie, conservatie, verwerving of valorisatie van het architecturale, natuurlijke of culturele erfgoed van Annevoie, bijvoorbeeld van fonteinen, waterpartijen, schilderijen, archieven enz.; - preventieve veiligheidsmaatregelen ondersteunen, toegankelijkheidsmaatregelen of maatregelen om eventuele schade te herstellen die is aangericht door bezoekers of veroorzaakt wordt door onvoorziene gebeurtenissen; - alle maatregelen stimuleren om publiek bezoek aan de tuinen te verduurzamen of te verbeteren; - initiatieven ondersteunen die het artistieke en historische erfgoed van het kasteel en zijn tuinen in de kijker plaatsen, bijvoorbeeld door alle soorten publicaties uit te geven of door de organisatie van geschikte culturele evenementen aan te moedigen op het domein; - wetenschappelijke, literaire, archeologische of historische studies promoten over het kasteel en de omliggende tuinen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy