Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Private Art Support Foundation - Fonds Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Projecten voor het bij elkaar houden en valoriseren van oeuvrecollecties van toonaangevende kunstenaars, om zo een consistent beeld te geven van een betekenisvolle periode uit hun oeuvre

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft als doelstelling het vrijwaren, het bij elkaar houden en het valoriseren van oeuvrecollecties van toonaangevende kunstenaars met het oog op een consistent beeld te geven van het werk van een kunstenaar of van een betekenisvolle periode van het oeuvre van een kunstenaar.…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft als doelstelling het vrijwaren, het bij elkaar houden en het valoriseren van oeuvrecollecties van toonaangevende kunstenaars met het oog op een consistent beeld te geven van het werk van een kunstenaar of van een betekenisvolle periode van het oeuvre van een kunstenaar. Dit hoofdzakelijk via - het verwerven en het toegankelijk maken van oeuvrecollecties - de steun aan de activiteiten van de Private Art Support Foundation (Pasfoundation).

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy