Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Rubenshuis (Fonds Vrienden van het Rubenshuis) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten van het Rubenshuis, die bijdragen tot de studie en de bekendmaking van het leven en werk van Peter Paul Rubens en zijn tijdperk

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
De vzw Vrienden van het Rubenshuis heeft als doel bij te dragen tot de studie en de bekendmaking van het leven en werk van Peter Paul Rubens en zijn tijdperk, de verrijking en de verfraaiing van het Rubenshuis en zijn collectie en projecten te ondersteunen…

LANGE BESCHRIJVING

De vzw Vrienden van het Rubenshuis heeft als doel bij te dragen tot de studie en de bekendmaking van het leven en werk van Peter Paul Rubens en zijn tijdperk, de verrijking en de verfraaiing van het Rubenshuis en zijn collectie en projecten te ondersteunen die bijdragen tot de instandhouding of de verbetering van het Rubenshuis en zijn collectie. Een groep filantropen heeft als doel financiële middelen in te zamelen om de vriendenwerking van het Rubenshuis te ondersteunen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy