Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Fonds Eric Speeckaert pour l'étude des oeuvres du Prince Charles-Joseph de Ligne Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Een bibliofiele verzameling over de tuinarchitectuur en -kunst die werd geschonken aan de Stichting en in depot werd gegeven aan de universitaire bibliotheek Moretus Plantin in Namen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds maakt er een prioriteit van om de collectie die dhr. Eric Speeckaert schonk aan de Koning Boudewijnstichting, te bewaren, te valoriseren en in depot te geven aan de Universitaire Bibliotheek Moretus-Plantin in Namen. De Universiteit zal initiatieven ontwikkelen rond de collectie, om ze…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds maakt er een prioriteit van om de collectie die dhr. Eric Speeckaert schonk aan de Koning Boudewijnstichting, te bewaren, te valoriseren en in depot te geven aan de Universitaire Bibliotheek Moretus-Plantin in Namen. De Universiteit zal initiatieven ontwikkelen rond de collectie, om ze beter bekend te maken en de toegankelijkheid ervan te verzekeren. Zo zal ze colloquia en studiedagen organiseren, of publicaties uitgeven. De Universiteit zal de documenten ook openstellen voor het publiek.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy