Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Baanbrekende Informatica in België (Fonds Baanbrekende Informatica in België) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Kennis over de beginjaren van de informatica in België in stand houden. Dit door collecties met kenmerkende elementen uit de pionierstijd van de informatica te behoeden voor vernietiging en in de kijker te zetten.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds wil onze kennis over de beginjaren van de informatica in België in stand houden. Dit door collecties met kenmerkende elementen uit de pionierstijd van de informatica (hardware, software, documentatie, persoonlijke getuigenissen) te behoeden voor vernietiging en in de kijker te zetten. Het Fonds…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds wil onze kennis over de beginjaren van de informatica in België in stand houden. Dit door collecties met kenmerkende elementen uit de pionierstijd van de informatica (hardware, software, documentatie, persoonlijke getuigenissen) te behoeden voor vernietiging en in de kijker te zetten. Het Fonds heeft ook belangstelling voor de mechanische en elektromechanische voorlopers van de computer, en voor documenten die te maken hebben met de productie en het gebruik van deze installaties. Giften aan het Fonds Baanbrekende Informatica in België:- vanuit België (zie 'uw engagement' hieronder)- Ook vanuit het buitenland kan op een fiscaal aantrekkelijke manier geschonken worden. Dank zij het partnerschap Transnational Giving Europe (TGE) zijn giften vanuit Europese landen fiscaal aftrekbaar in het land van de schenker (www.transnationalgiving.eu ).

MEER

FOTO' S

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy