Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Landschapsfonds Gentse Kanaalzone Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

In de Gentse kanaalzone landbouwers financieel steunen om groen aan te planten in agrarisch gebied met de bedoeling de regio beter leefbaar te maken.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Maatschappelijk Engagement


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft als doelstelling een landschappelijke buffering (groene zone) te voorzien in de Gentse kanaalzone. De landbouwers en grondgebruikers doen in de agrarische zones groenaanplantingen om een betere leefbaarheid in de Gentse kanaalzone te bekomen. Het Fonds ondersteunt hen financieel. De coördinatie gebeurt in…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft als doelstelling een landschappelijke buffering (groene zone) te voorzien in de Gentse kanaalzone. De landbouwers en grondgebruikers doen in de agrarische zones groenaanplantingen om een betere leefbaarheid in de Gentse kanaalzone te bekomen. Het Fonds ondersteunt hen financieel. De coördinatie gebeurt in samenwerking met de Vlaamse Landmaatschappij.

MEER

FOTO' S

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy