Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Matelart (Fonds Suzanne en Louise Matelart) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun voor renovatieprojecten en voor het plaatsen van kunstwerken in publieke ruimten in de hoofdstad.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Dit fonds beoogt de opwaardering en verbetering van openbare ruimten zoals pleinen, rotonden, parken en tuinen door de aanleg, uitvoering en renovatie ervan en het installeren van kunstwerken in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het is de bedoeling die plekken aantrekkelijker te maken voor de buurtbewoners…

LANGE BESCHRIJVING

Dit fonds beoogt de opwaardering en verbetering van openbare ruimten zoals pleinen, rotonden, parken en tuinen door de aanleg, uitvoering en renovatie ervan en het installeren van kunstwerken in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het is de bedoeling die plekken aantrekkelijker te maken voor de buurtbewoners zodat zij elkaar in een kwaliteitsvol cultureel kader en in goed nabuurschap kunnen treffen.

MEER

FOTO' S

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy