Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Kok-Krahé (Fonds Raoul en Margaretha Kok-Krahé) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Het Fonds wil bijdragen tot de bescherming van het natuurlijk erfgoed door groene gebieden aan te kopen en te beheren.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Raoul & Margaretha Kok-Krahé werd in 1997 opgericht om de aankoop en het beheer van natuurgebieden in de grensstreek met Nederland mogelijk te maken, dit met het oog op het creëren van grensoverschrijdende natuurgebieden. Het Bestuurscomité van het Fonds beslist welke initiatieven worden…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Raoul & Margaretha Kok-Krahé werd in 1997 opgericht om de aankoop en het beheer van natuurgebieden in de grensstreek met Nederland mogelijk te maken, dit met het oog op het creëren van grensoverschrijdende natuurgebieden. Het Bestuurscomité van het Fonds beslist welke initiatieven worden ondersteund. Er is dus geen projectoproep waarbij verenigingen worden uitgenodigd om kandidaturen in te dienen.Het Fonds ondersteunt prioritair de aankoop van gronden in het gebied van de Mark en de vallei van het Merkske.

MEER

FOTO' S
PROJECTEN
  • Ondersteuning terreinaankopen

    De voorbije jaren verleende het Fonds steun aan Natuurpunt voor de aankoop van gronden in landschap De Liereman in Oud-Turnhout, natuurgebied Halse Bemd en Pimpernelgraslanden en uitzonderlijk ook in het natuurgebied Stappersven- Kalmthoutse Heide. In 2015 geeft het Fonds een financiële ondersteuning van 80.000 euro…

    MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy