Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Invicta (Fonds Invicta) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan duurzame projecten die bijdragen tot natuurbescherming in België en in de wereld

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds ijvert voor natuurbehoud in België en de rest van de wereld. Het richt zich daarbij vooral op initiatieven van het World Wildlife Fund (WWF) en zijn verschillende lokale afdelingen, en van het IUCN (Wereldunie voor Natuurbehoud). Het Fonds biedt financiële steun aan duurzame…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds ijvert voor natuurbehoud in België en de rest van de wereld. Het richt zich daarbij vooral op initiatieven van het World Wildlife Fund (WWF) en zijn verschillende lokale afdelingen, en van het IUCN (Wereldunie voor Natuurbehoud). Het Fonds biedt financiële steun aan duurzame projecten. Het kiest daarbij in de mate van het mogelijke de meest vernieuwende initiatieven of brengt merkbare veranderingen teweeg in bepaalde zorgwekkende situaties.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy