Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Champion (Fonds Marie-Françoise Champion) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun voor projecten die focussen op de bescherming van grote walvisachtigen, ijsberen, Afrikaanse olifanten en tijgers.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Cultuur/patrimonium


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft als doel het behoud van de biodiversiteit en de bescherming van bedreigde diersoorten wereldwijd. Het steunt in de eerste plaats projecten die gelanceerd worden door het World Wildlife Fund (WWF) en die verband houden met zijn initiatieven ten aanzien van grote walvisachtigen,…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft als doel het behoud van de biodiversiteit en de bescherming van bedreigde diersoorten wereldwijd. Het steunt in de eerste plaats projecten die gelanceerd worden door het World Wildlife Fund (WWF) en die verband houden met zijn initiatieven ten aanzien van grote walvisachtigen, ijsberen, Afrikaanse olifanten en tijgers.

MEER


Cookie policy