Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Filantropische actie Beni-UNICHIR

Aanbieden van meer kwaliteitsvolle chirurgische zorg in de streek van Beni, DR Congo, en lokale zorgverstrekkers opleiden, binnen een duurzaam gefinancierde zorginstelling.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
UNICHIR is een ambitieus project om een kwaliteitsvolle chirurgisch-verloskundige eenheid te bouwen in Beni, in Noord-Kivu-DRC. Daarnaast komt een apotheek en een distributiecentrum voor medicijnen en medisch materiaal, KIVUMED genaamd. Een inclusief en duurzaam model, dat sociaal engagement verbindt met ondernemerschap. Dat profit, apotheek en…

LANGE BESCHRIJVING

UNICHIR is een ambitieus project om een kwaliteitsvolle chirurgisch-verloskundige eenheid te bouwen in Beni, in Noord-Kivu-DRC. Daarnaast komt een apotheek en een distributiecentrum voor medicijnen en medisch materiaal, KIVUMED genaamd. Een inclusief en duurzaam model, dat sociaal engagement verbindt met ondernemerschap. Dat profit, apotheek en distributie koppelt aan non-profit, de zorg. Dat bovendien de zorg koppelt aan opleiding. Kortom een innovatief paradigma in de internationale ontwikkelingssamenwerking. Daarmee zullen we het enige op niveau chirurgische centrum worden in een gebied van meer dan 1.2 miljoen mensen. U kunt ons project steunen op drie manieren: • ten eerste door het door te vertellen. We zijn ervan overtuigd dat iedereen dit initiatief moet leren kennen. • We zijn bovendien voortdurend op zoek om ons netwerk uit te breiden met gemotiveerde en getalenteerde deskundigen. Medische experten, ingenieurs of ondernemers die ons kunnen helpen het project waar te maken. • Uiteraard is ook uw financiële steun welkom. Momenteel zoeken we voldoende kapitaal om te kunnen starten. Met het commerciële luik van het project hopen we binnen enkele jaren volledig zelfstandig te kunnen werken. Meer informatie vind je op www.unichir.africa. Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten, kan je ons volgen op facebook, of inschrijven op de nieuwsbrief. Voor meer gedetailleerde info over het project kan je ons contacteren via info@unichir.africa.

MEER

FOTO' S

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy