Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

VOSOG (VOSOG-Vakantiefonds voor Mucopatiëntjes) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Financiële steun zodat jonge mucoviscidosepatiënten van 7 tot 18 jaar op vakantie kunnen met een jeugdbeweging of met het gezin.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Gezondheid (fysieke) - Jongeren


LANGE BESCHRIJVING
Het Vosog Fonds voor mucopatiëntjes biedt financiële steun aan jonge mucoviscidosepatiënten om een vakantie mee te maken, hetzij met de jeugdbeweging of het gezin, hetzij in een gespecialiseerd centrum. Jaarlijks krijgen gemiddeld 20 tot 30 kinderen met muco uit heel België ondersteuning voor hun vakantie.…

LANGE BESCHRIJVING

Het Vosog Fonds voor mucopatiëntjes biedt financiële steun aan jonge mucoviscidosepatiënten om een vakantie mee te maken, hetzij met de jeugdbeweging of het gezin, hetzij in een gespecialiseerd centrum. Jaarlijks krijgen gemiddeld 20 tot 30 kinderen met muco uit heel België ondersteuning voor hun vakantie. Daarnaast ontvangen ook Pulderbos en het Zeepreventorium steun voor de organisaties van vakantiekampen. Vanaf 2017 breidt het Fonds zijn werking uit naar vakantiekampen voor kinderen en jongeren met bijzondere noden, ondermeer door de ondersteuning van Open Kamp, een initiatief van Scouts en Gidsen Vlaanderen dat maatschappelijke kwetsbare kinderen een kampervaring wil bieden.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

10.000€ - 25.000€

MEER INFO


Cookie policy