Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Bolle (Stichting Vanessa Bolle) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Door een rechtstreekse relatie op te bouwen met jonge anorexie-patiënten  in België , hen helpen deze complexe ziekte te bestrijden.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Gezondheid (fysieke)


LANGE BESCHRIJVING
De ‘Stichting Vanessa Bolle’ wijdt zich hoofdzakelijk aan het onderhouden van persoonlijke contacten met elk van de jonge anorexiapatiënten of hun ouders die een beroep op de Stichting doen. Deze contacten kunnen schriftelijk of telefonisch verlopen, maar het kan ook gaan om persoonlijke gesprekken.Jonge anorexiapatiënten…

LANGE BESCHRIJVING

De ‘Stichting Vanessa Bolle’ wijdt zich hoofdzakelijk aan het onderhouden van persoonlijke contacten met elk van de jonge anorexiapatiënten of hun ouders die een beroep op de Stichting doen. Deze contacten kunnen schriftelijk of telefonisch verlopen, maar het kan ook gaan om persoonlijke gesprekken.Jonge anorexiapatiënten en hun omgeving hebben in de eerste plaats behoefte aan een luisterend oor, steun, aanmoediging en begrip voor hun probleem. Ze gaan op zoek naar mensen met wie ze in alle vertrouwen durven praten, die hen kunnen geruststellen en een gevoel van geborgenheid geven.De ‘Stichting Vanessa Bolle’ tracht in de allereerste plaats tegemoet te komen aan die behoeften.De ‘Stichting Vanessa Bolle’ heeft tot doel om:- steun te bieden, door voorrang te verlenen aan een rechtstreekse relatie met jongeren in nood en hun gezin dat vaak machteloos staat tegenover deze complexe en wrede ziekte.De ‘Stichting Vanessa Bolle’ tracht, op een andere manier dan de leden van het gezin en artsen, een bijdrage te leveren door haar luisterbereidheid, ervaring, vriendschap, begrip, …- volledig ontredderde jongeren en hun ouders wegwijs te maken in de hulpverlening en te adviseren bij hun zoektocht naar aangepast hulp;- informatie te verstrekken over de ziekte door conferenties te organiseren en een tijdschrift uit te geven;- in dringende gevallen bij artsen en ziekenhuizen aan te dringen op een snelle afspraak of dringende ziekenhuisopname.Wenst u ons te schrijven, te telefoneren of te faxen:Fonds ‘Stichting Vanessa Bolle’Winston Churchill-laan 2541180 BrusselBelgïe02 346.48.54

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

< 10.000€

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy