Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Fagnart (Fonds Dokter Jean Fagnart) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

De levenskwaliteit verbeteren van patiënten die veel pijn lijden.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Gezondheid (fysieke)


LANGE BESCHRIJVING
Dokter Jean Fagnart (1906-1983), chirurg en traumatoloog in Brussel, heeft aan het einde van zijn leven de wens geuit om te werken aan het verzachten van het menselijk lijden. Het Fonds Dokter Jean Fagnart, opgericht in 2006, heeft als doel pijn bij patiënten te verlichten.…

LANGE BESCHRIJVING

Dokter Jean Fagnart (1906-1983), chirurg en traumatoloog in Brussel, heeft aan het einde van zijn leven de wens geuit om te werken aan het verzachten van het menselijk lijden. Het Fonds Dokter Jean Fagnart, opgericht in 2006, heeft als doel pijn bij patiënten te verlichten. Via projectondersteuning wil het Fonds patiënten die lijden helpen, zodat hun levenskwaliteit verbetert. Het Fonds Dokter Jean Fagnart lanceert geen oproep. Elke vraag tot steun die in de missie van het Fonds kadert, wordt door het Bestuurscomité geëvalueerd.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy