Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Noël (Fonds Gert Noël) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Het Fonds Gert Noël werd in 1999 opgericht binnen de Koning Boudewijnstichting om de luisterbereidheid, de informatieverstrekking en de humane begeleiding van patiënten en hun familieleden in het ziekenhuis te bevorderen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Gezondheid (fysieke)


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Gert Noël werd in 1999 opgericht binnen de Koning Boudewijnstichting om de luisterbereidheid, de informatieverstrekking en de humane begeleiding van patiënten en hun familieleden in het ziekenhuis te bevorderen. De Gert Noël Prijs (30.000 €) bekroont elk jaar een Belgisch initiatief dat inspanningen…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Gert Noël werd in 1999 opgericht binnen de Koning Boudewijnstichting om de luisterbereidheid, de informatieverstrekking en de humane begeleiding van patiënten en hun familieleden in het ziekenhuis te bevorderen. De Gert Noël Prijs (30.000 €) bekroont elk jaar een Belgisch initiatief dat inspanningen heeft geleverd om door een originele en vernieuwende aanpak te werken aan een betere luisterbereidheid, informatieverstrekking en begeleiding van patiënten en hun familie in een ziekenhuismilieu en/of in interactie met het zorgnetwerk.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

25.000€ - 100.000€

PROJECTEN
 • Geriatrisch dagziekenhuis van de Cliniques Universitaires Saint Luc

  Begeleidings- en ondersteuningsprogramma voor de mantelzorger van de patiënten die lijden aan de ziekte van Alzheimer en andere neurodegeneratieve ziekten

  MEER

 • Association Relais Santé du pays de Charleroi

  Zorg voor daklozen: voor, tijdens en na een ziekenhuisopname

  MEER

 • Magentaproject

  Organisatie van vier workshops voor ouders van een kind met een ernstige chronische ziekte of een handicap om, samen met andere ouders, sterker te worden in hun zorgende rol en om een betere zorg-werk-levenbalans te vinden.

  MEER

 • UZGent

  Een zorgreflectieve praktijk onstalleren waarbij zorgverleners acitef peilen en luistere naar de bekommernissen van de patiënten en ervoor zorgne dat het zorgplan beter op hun noden wordt afgestemd.

  MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy