Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Back on Track (Fonds Back on Track) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Bevordering van levenskwaliteit van kankerpatiënten met een bijzondere aandacht voor projecten van het AZ Maria Middelares te Gent.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Gezondheid (fysieke)


PROJECTEN
  • Sportbegeleiding patiënten

    De Back on Track Challenge betreft een professioneel begeleid loopproject voor een beperkte groep ex-kankerpatiënten van AZ Maria Middelares. Na afronding van de chemobehandeling, revalidatie en na doorstaan van cardiale testen worden zowel in groep als individueel looptrainingen georganiseerd onder begeleiding van een sportfysioloog van…

    MEER

  • Aankoop van coldcaps

    Chemotherapie geïnduceerd haarverlies heeft een uitgesproken impact op de kwaliteit van leven en het zelfbeeld van de kankerpatiënt. Recent hebben meerdere wetenschappelijke studies de veiligheid en de efficiëntie aangetoond van cold caps ter preventie van chemotherapie geïnduceerd haarverlies. Hierbij wordt tijdens en na de toediening…

    MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy