Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Fibrores (Fonds Vrienden van FibroRes) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten die het fundamenteel, translationeel en socio-economisch onderzoek bevorderen naar fibromyalgie (pijn in bindweefsel en spieren).

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Gezondheid (fysieke)


LANGE BESCHRIJVING
De vzw Fibromyalgia Research, afgekort FibroRes heeft als doel het bevorderen van het fundamenteel, translationeel en socio-economisch onderzoek naar fibromyalgie wil bevorderen. FibroRes wenst ook een rol te spelen in het sturen van strategische beslissingen die een belangrijke invloed kunnen hebben in het dagelijkse leven,…

LANGE BESCHRIJVING

De vzw Fibromyalgia Research, afgekort FibroRes heeft als doel het bevorderen van het fundamenteel, translationeel en socio-economisch onderzoek naar fibromyalgie wil bevorderen. FibroRes wenst ook een rol te spelen in het sturen van strategische beslissingen die een belangrijke invloed kunnen hebben in het dagelijkse leven, diagnosestelling en behandeling van personen met fibromyalgie. Via het Fonds Vrienden Van FibroRes wensen filantropen verschillende projecten van de vzw te steunen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy