Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

MiraLouise (Fonds MiraLouise) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Focus op preventie, neonatale zorg, revalidatie, thuisbegeleiding, … Vooral steun aan projecten die de samenwerking met diensten of organisaties aanmoedigen in West-Vlaanderen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Gezondheid (fysieke)


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds MiraLouise wil financiële ondersteuning bieden aan projecten gefocust op de ontwikkeling van kinderen die problemen ondervonden hebben tijdens of vlak na de geboorte en daardoor aan Cerebrale Palsie lijden. De focus ligt sterk op preventie en neonatale zorg, maar ook projecten voor revalidatie,…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds MiraLouise wil financiële ondersteuning bieden aan projecten gefocust op de ontwikkeling van kinderen die problemen ondervonden hebben tijdens of vlak na de geboorte en daardoor aan Cerebrale Palsie lijden. De focus ligt sterk op preventie en neonatale zorg, maar ook projecten voor revalidatie, thuisbegeleiding, kinesitherapie, opvang en begeleiding in buitengewoon onderwijs of gespecialiseerde diensten komen in aanmerking. Het Fonds zal prioritair projecten steunen waarbij samenwerking met diensten of organisaties wordt aangemoedigd, in de regio West-Vlaanderen, maar dit is zeker niet sluitend. In overeenstemming met de werkmethodes van de Stichting zal het Fonds meer in het bijzonder initiatieven ondersteunen, die multipliceerbaar zijn en blijk geven van zin voor sociale, wetenschappelijke of culturele innovatie.In eerste instantie wensen de stichters de dienst neonatologie van het AZ Sint Jan te steunen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy