Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

ReumaNet (Fonds Vrienden van) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten die zich inzetten voor de psychische, sociale en lichamelijke gezondheid van reumapatiënten in Vlaanderen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Gezondheid (geestelijke)


LANGE BESCHRIJVING
ReumaNet vzw is de overkoepelende organisatie van Vlaamse patiëntenverenigingen. Zij stelt zich tot doel om de psychische, sociale en lichamelijke gezondheid van patiënten die lijden aan reumatische aandoeningen te bevorderen door het coördineren , initiëren, uitvoeren en/of begeleiden van alle mogelijke gezamenlijke initiatieven van de…

LANGE BESCHRIJVING

ReumaNet vzw is de overkoepelende organisatie van Vlaamse patiëntenverenigingen. Zij stelt zich tot doel om de psychische, sociale en lichamelijke gezondheid van patiënten die lijden aan reumatische aandoeningen te bevorderen door het coördineren , initiëren, uitvoeren en/of begeleiden van alle mogelijke gezamenlijke initiatieven van de aangesloten patientenverenigingen. Een groep van filantropen wenst via het Fonds Vrienden Van ReumaNet financiële middelen in te zamelen om projecten van de vzw te ondersteunen.ReumaNet organiseerde dit project reeds een eerste maal in 2013. Het werd een succes en ReumaNet wenst dit project in 2015 te herhalen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy