Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Zeepreventorium (Fonds Vrienden van het Zeepreventorium) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten die het sociaal leven binnen het Zeepreventorium ten goede komen, alsook het wetenschappelijk onderzoek binnen het centrum steunen inzake  mucoviscidose, obesitas, ,…

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Gezondheid (fysieke)


LANGE BESCHRIJVING
Het Zeepreventorium is een medisch revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren tussen 0 – 18 jaar die kampen met een chronische aandoening. Mucoviscidosepatiënten kunnen ook op volwassen leeftijd terecht in het centrum.De voortdurend vernieuwende aanpak van de diverse chronische aandoeningen trekt binnen- en buitenlandse belangstelling. In…

LANGE BESCHRIJVING

Het Zeepreventorium is een medisch revalidatiecentrum voor kinderen en jongeren tussen 0 – 18 jaar die kampen met een chronische aandoening. Mucoviscidosepatiënten kunnen ook op volwassen leeftijd terecht in het centrum.De voortdurend vernieuwende aanpak van de diverse chronische aandoeningen trekt binnen- en buitenlandse belangstelling. In het verleden verwierf het centrum internationale faam met een vernieuwende aanpak voor luchtwegenproblematieken. Meer recent was het de voorloper in de begeleiding van jongeren met morbide obesitas.Maar ook nu nog neemt het Zeepreventorium het voortouw in de correcte behandeling van onder meer mucoviscidose, obesitas, long- en huidaandoeningen, diabetes, chronisch vermoeidheidssyndroom en brandwonden.De vrienden van het Zeepreventorium wensen diverse projecten van het Zeepreventorium te ondersteunen gaande van inrichting van de gebouwen, financiële ondersteuning van het sociaal leven binnen het centrum tot de ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek binnen het centrum.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy