Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Salamon (Fonds Emile Salamon) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Zorgen voor een betere levenskwaliteit door begeleid vervoer voor kankerpatiënten te organiseren tussen hun woonplaats en de afdeling oncologie van het ziekenhuis.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Gezondheid (fysieke)


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Emile Salamon wil de dienst Oncologie, Radiotherapie en Nucleaire geneeskunde van het Sint Elisabeth Ziekenhuis te Namen steunen bij het ontwikkelen van activiteiten die te maken hebben met de verbetering van de levenskwaliteit van patiënten, met wetenschappelijk onderzoek en met vorming van de…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Emile Salamon wil de dienst Oncologie, Radiotherapie en Nucleaire geneeskunde van het Sint Elisabeth Ziekenhuis te Namen steunen bij het ontwikkelen van activiteiten die te maken hebben met de verbetering van de levenskwaliteit van patiënten, met wetenschappelijk onderzoek en met vorming van de zorgverstrekkers. Het Fonds steunt prioritair initiatieven voor het begeleid vervoer van kankerpatiënten tussen hun woonplaats en de afdeling oncologie van het ziekenhuis. Het Fonds lanceert geen projectoproep.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy