Betrouwbare informatie over goede doelen
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Fonds voor Voeding en Welzijn van de Federatie Voedingsindustrie (FEVIA) Bedrijfsfonds (Koning Boudewijnstichting)

Met het Fonds voor Voeding en Welzijn wil de Federatie Voedingsindustrie steun verlenen aan duurzame projecten in België, die een gezonde levensstijl (voeding en beweging) promoten.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Gezondheid (fysieke)


LANGE BESCHRIJVING
De Federatie Voedingsindustrie wil bijdragen tot de promotie van een gezonde levensstijl en richtte in 2006 een bedrijfsfonds op, beheerd door de Koning Boudewijnstichting. Dit Fonds voor Voeding en Welzijn van FEVIA bekroont via een jaarlijkse oproep een aantal bestaande en duurzame projecten die gezonde…

LANGE BESCHRIJVING

De Federatie Voedingsindustrie wil bijdragen tot de promotie van een gezonde levensstijl en richtte in 2006 een bedrijfsfonds op, beheerd door de Koning Boudewijnstichting. Dit Fonds voor Voeding en Welzijn van FEVIA bekroont via een jaarlijkse oproep een aantal bestaande en duurzame projecten die gezonde voedingsgewoonten en voldoende lichaamsbeweging bevorderen binnen een specifieke omgeving in België (bv. school, gemeente). Kinderen en/of jongeren worden betrokken bij het initiatief. Hiervoor stelt het Fonds 50.000 Euro ter beschikking. De projectoproep loopt jaarlijks van november tot februari.

MEER

FOTO' S
FILMPJES
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

25.000€ - 100.000€

PROJECTEN
  • Projecten 2020

    Zoals elk jaar heeft FEVIA via een open oproep initiatieven verzameld die een gezond voedingspatroon promoten bij kinderen en jongeren en hen aanzetten tot meer lichaamsbeweging. Het gaat om projecten als de aanleg van moestuinen en actieve speelplaatsen, workshops gezond koken en ludieke sensibiliseringsacties, ingediend…

    MEER

MEER INFO


Cookie policy