Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

BYX (Fonds BYX) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun voor projecten van verenigingen, scholen en organisaties die zich inzetten voor jongeren; met bijzondere aandacht voor sociaal kwetsbare kinderen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Gezondheid (fysieke)


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds zal steun verlenen aan projecten van verenigingen of stichtingen, scholen en instellingen voor jeugdhulp, die specifieke initiatieven uitvoeren voor gezondheidspromotie bij kinderen van 0 tot 18 jaar. Er zal bijzondere aandacht zijn voor projecten die zich richten tot groepen van sociaaleconomisch kansarmen of…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds zal steun verlenen aan projecten van verenigingen of stichtingen, scholen en instellingen voor jeugdhulp, die specifieke initiatieven uitvoeren voor gezondheidspromotie bij kinderen van 0 tot 18 jaar. Er zal bijzondere aandacht zijn voor projecten die zich richten tot groepen van sociaaleconomisch kansarmen of kinderen en jongeren met een gebrekkige familiale omkadering.

MEER

FOTO' S

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy