Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

EUFOREA (Fonds Vrienden Van EUFOREA) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten om allergieën, luchtwegenaandoeningen en astma in Europa aan te pakken, met optimale verzorgingstrajecten, en vormingen voor patiënt en medische gemeenschap.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Gezondheid (fysieke)


LANGE BESCHRIJVING
De hoofddoelstelling van EUFOREA ivzw is een einde te stellen aan de epidemie en prevalentie van allergieën, luchtwegaandoeningen en astma in Europa, dit via onderzoek, vorming van de patiënt en medische gemeenschap, het ontwikkelen van optimale verzorgingstrajecten en de toepassing van de principes van Precision…

LANGE BESCHRIJVING

De hoofddoelstelling van EUFOREA ivzw is een einde te stellen aan de epidemie en prevalentie van allergieën, luchtwegaandoeningen en astma in Europa, dit via onderzoek, vorming van de patiënt en medische gemeenschap, het ontwikkelen van optimale verzorgingstrajecten en de toepassing van de principes van Precision Medicine. EUFOREA is een multidisciplinair, inter-Academisch platform en brengt 40 van de beste professoren en key opinion leaders samen om dit doel te verwezenlijken. In de volgende 10 jaar streeft EUFOREA erna: 1 De ongemakken van deze aandoeningen terug te dringen met 30% 2 De socio-economische impact hiervan terug te dringen met 30% Via het Fonds Vrienden EUFOREA wensen filantropen giften in te zamelen om verschillende projecten, researchprojecten uitgezonderd, van de ivzw EUFOREA te steunen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy