Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

DOCTORS4DOCTORS (Fonds Vrienden Van DOCTORS4DOCTORS) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten rond de zorg voor artsen: medische hulp, psychologische begeleiding, het leren van vaardigheden rond afbakening, organisatie en teamwerking in de praktijk.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Gezondheid (fysieke)


LANGE BESCHRIJVING
De vzw DOCTORS4DOCTORS, afgekort D4D, is voor artsen op laagdrempelige en herkenbare wijze een zichtbaar aanspreekpunt dat een visie uitdraagt rond de zorg voor artsen. Dit op het gebied van medische hulp en psychologische begeleiding, en evenzeer voor het leren van vaardigheden rond afbakening, organisatie…

LANGE BESCHRIJVING

De vzw DOCTORS4DOCTORS, afgekort D4D, is voor artsen op laagdrempelige en herkenbare wijze een zichtbaar aanspreekpunt dat een visie uitdraagt rond de zorg voor artsen. Dit op het gebied van medische hulp en psychologische begeleiding, en evenzeer voor het leren van vaardigheden rond afbakening, organisatie en teamwerking van hun praktijk. De focus van D4D ligt vooral op gezondheidspromotie en houding, eerder dan op ziektesymptomen. Hiervoor werkt D4D samen met – en complementair aan - andere organisaties die dezelfde doelen behartigen. Voor haar multidisciplinaire ondersteuning kan D4D terugvallen op een team van artsen, psychologen, coaches en andere zorgverleners. Hoewel specifieke intervisiegroepen de voorkeur genieten boven de individuele hulpverlening, wil D4D ook antwoord bieden op de hulpvraag van een arts in nood, waarbij zorg nodig is. Concreet wil D4D een aanspreekpunt zijn voor artsen die op zoek zijn naar vormen van steun waarbij collega-artsen faciliterend zijn. De Oprichters van het Fonds Vrienden van DOCTORS4DOCTORS wensen financiële middelen in te zamelen om projecten van vzw DOCTORS4DOCTORS wensen te steunen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy