Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Cuypers (Fonds Dr. Cuypers - Leefmilieu en Gezondheid) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Financiële steun voor sociaal, wetenschappelijk of cultureel innoverende projecten die omgevingsfactoren wijzigen en zo een duurzame en positieve invloed hebben op gezondheid en welzijn.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Gezondheid (fysieke)


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft als doelstelling projecten te ondersteunen waarbij een wijziging van de omgevingsfactoren waarin we leven een duurzame en positieve invloed heeft op de gezondheid en het welzijn van de mens. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar kwetsbare doelgroepen zoals kinderen en bejaarden. Concreet…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft als doelstelling projecten te ondersteunen waarbij een wijziging van de omgevingsfactoren waarin we leven een duurzame en positieve invloed heeft op de gezondheid en het welzijn van de mens. Speciale aandacht gaat daarbij uit naar kwetsbare doelgroepen zoals kinderen en bejaarden. Concreet wenst het Fonds projecten te ondersteunen ter verbetering van de buitenlucht kwaliteit (fijn stof), de binnenhuislucht kwaliteit, de chemische verontreiniging via lucht, water, voeding (residuen) en gebruiksvoorwerpen (bouwmaterialen, speelgoed, kleding, cosmetica), de geluidshinder (gehoorschade) en de vermindering van de bestraling (geneeskunde, gsm). Daarnaast wenst het Fonds ook een bijdrage te leveren aan de continue noodzakelijke biomonitoring van onze samenleving.

MEER

FOTO' S

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy