Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Koningin Fabiola (Koningin Fabiolafonds voor de geestelijke gezondheid) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Activiteiten opzetten op nationaal en regionaal vlak rond geestelijke gezondheid en uitwisseling van ideeën en ‘good practices’ binnen en buiten de zorgsector.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Gezondheid (geestelijke)


LANGE BESCHRIJVING
Het Koningin Fabiolafonds ijvert ervoor om de geestelijke gezondheid in het leven van alledag een volwaardige plaats te geven, dicht bij de mensen. Het Fonds richt zich op herstel van onderuit, op basiszorg samen met de patiënt en zijn omgeving met het oog op een…

LANGE BESCHRIJVING

Het Koningin Fabiolafonds ijvert ervoor om de geestelijke gezondheid in het leven van alledag een volwaardige plaats te geven, dicht bij de mensen. Het Fonds richt zich op herstel van onderuit, op basiszorg samen met de patiënt en zijn omgeving met het oog op een patiëntgericht en familiegedreven geestelijke gezondheidszorgsysteem. Voortaan werkt het Fonds samen in partnerschap met het Fonds Julie Renson en de Koning Boudewijnstichting. Het partnerschap pleit voor een andere visie op gezondheid en gezondheidszorg en geeft prioriteit aan: het erkennen en zichtbaar maken van psychische kwetsbaarheid in de samenleving; het bevorderen van een empowerende benadering van de patiënt en zijn netwerk; het opkomen voor de rechten van psychiatrische patiënten als advocaat van de stemlozen; en de inzet van ervaringsdeskundigheid.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy