Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

TEJO (Fonds Vrienden Van TEJO) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten die de kwaliteitsvolle uitbouw van de lokale en regionale TEJO-verenigingen ondersteunen en hun belangen behartigen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Gezondheid (geestelijke)


LANGE BESCHRIJVING
TEJO streeft ernaar dat alle jongeren tussen 10 en 20 jaar toegang krijgen tot therapeutische hulp, gratis, anoniem, op een bereikbare plaats, in een warme omgeving, onmiddellijk, wanneer zij er nood aan hebben om zo hun persoonlijk welzijn te vergroten en te versterken. Vrijwillige deskundige…

LANGE BESCHRIJVING

TEJO streeft ernaar dat alle jongeren tussen 10 en 20 jaar toegang krijgen tot therapeutische hulp, gratis, anoniem, op een bereikbare plaats, in een warme omgeving, onmiddellijk, wanneer zij er nood aan hebben om zo hun persoonlijk welzijn te vergroten en te versterken. Vrijwillige deskundige therapeuten bieden dit aan in zoveel mogelijk TEJO-huizen, gesteund door onthaalmedewerkers en andere vrijwilligers.

MEER

FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

25.000€ - 100.000€

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy