Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Cardiac Research Aalst (Fund Cardiac Research Aalst) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan onderzoeksprojecten met een groot hefboomeffect die worden voorgedragen door verantwoordelijken van het Cardiologisch Centrum van het O.L.V.-Ziekenhuis Aalst.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Wetenschappelijk onderzoek


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft tot doel het cardiologisch onderzoek te bevorderen in Vlaanderen. De voorkeur gaat naar onderzoeksprojecten met een maximaal hefboomeffect. De financiële steun gaat prioritair naar onderzoeksprojecten die door de verantwoordelijken van het Cardiovascular Center van het Onze-Lieve-Vrouw Ziekenhuis Aalst worden voorgelegd. Het Fonds…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft tot doel het cardiologisch onderzoek te bevorderen in Vlaanderen. De voorkeur gaat naar onderzoeksprojecten met een maximaal hefboomeffect. De financiële steun gaat prioritair naar onderzoeksprojecten die door de verantwoordelijken van het Cardiovascular Center van het Onze-Lieve-Vrouw Ziekenhuis Aalst worden voorgelegd. Het Fonds zal in principe geen projectoproep lanceren.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy