Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Maurange (Fonds Maurange) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Beurs voor postdoctoraal biomedisch onderzoek bij het de Duve Instituut.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Wetenschappelijk onderzoek


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft als doelstelling het bevorderen van het multidisciplinair biomedisch onderzoek. De stichter van dit fonds bouwde sinds jaren een vertrouwensrelatie op met het ‘de Duve Instituut’ en wil jonge onderzoekers de kans geven bijkomende ervaring op te doen in het Instituut. Er is…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft als doelstelling het bevorderen van het multidisciplinair biomedisch onderzoek. De stichter van dit fonds bouwde sinds jaren een vertrouwensrelatie op met het ‘de Duve Instituut’ en wil jonge onderzoekers de kans geven bijkomende ervaring op te doen in het Instituut. Er is geen oproep voor dit fonds.

MEER

FOTO' S
PROJECTEN
  • Anita Roy - de Duve Institute : Deciphering mechanisms of mutant Calreticulin mediated cellular transformation

    2016 - Chaperones assist in protein folding and are important to normal cell function. Recent evidences have implicated mutations in endoplasmic reticulum chaperone calreticulin (CALR) in myeloproliferative neoplasm. Although the mutant CALR proteins have been directly implicated in JAK2/STAT dependent cellular transformation and myeloproliferation, little…

    MEER

MEER INFO


Cookie policy