Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Music Fund (Fonds Vrienden Van Music Fund) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten van de vzw Music Fund die muziekinstrumenten inzamelt en verdeelt onder muzikanten in ontwikkelinglanden.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Music Fund steunt jonge muzikanten en muziekscholen in ontwikkelingslanden en in conflictgebieden:Music Fund coordineert inzamelingen van muziekinstrumenten in Europa en zorgt daarna voor de restauratie en distributie ervan. Zo worden jaarlijks honderden instrumenten geschonken aan muziekscholen in Afrika, Haiti en Midden Oosten. Music Fund biedt…

LANGE BESCHRIJVING

Music Fund steunt jonge muzikanten en muziekscholen in ontwikkelingslanden en in conflictgebieden:Music Fund coordineert inzamelingen van muziekinstrumenten in Europa en zorgt daarna voor de restauratie en distributie ervan. Zo worden jaarlijks honderden instrumenten geschonken aan muziekscholen in Afrika, Haiti en Midden Oosten. Music Fund biedt de knowhow aan om muziekinstrumenten te stemmen, herstellen en onderhouden: Ze organiseert hiervoor initiatie-workshops, organiseert stages bij ervaren Europese instrumentenbouwers, en richtte zelfs herstelateliers op in sommige partnerscholen. Door de Europese Unie erkozen als ‘Best Practice in Culture and Development’.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy