Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Moeders Voor Vrede (Fonds Vrienden van) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten van de a-politieke organisatie Moeders voor Vrede, die wereldwijd vrouwen en kinderen hun waardigheid willen teruggeven.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening - Armoedebestrijding


LANGE BESCHRIJVING
Moeders voor Vrede is een a-politieke organisatie die als doel heeft zich wereldwijd in te zetten tegen geweld op vrouwen en kinderen en hen hun waardigheid terug te geven. In 1992 werd de Belgische tak van de organisatie opgericht. Sinds 2002 is er een nauwe…

LANGE BESCHRIJVING

Moeders voor Vrede is een a-politieke organisatie die als doel heeft zich wereldwijd in te zetten tegen geweld op vrouwen en kinderen en hen hun waardigheid terug te geven. In 1992 werd de Belgische tak van de organisatie opgericht. Sinds 2002 is er een nauwe samenwerking van Moeders voor Vrede, België en Mères pour la Paix, Frankrijk. In Afghanistan werd de vzw een internationale NGO en werd het initiatief genomen om een vrouwencentrum op te richten in Istalif. Eind 2009 werd besloten de opgedane ervaring bij de uitbouw hiervan ter beschikking te stellen van andere regio’s in Afghanistan. Overwegende dat de Oprichters van het Fonds Vrienden Van Moeders Voor Vrede verschillende projecten van de vzw Moeders voor Vrede wensen te steunen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy