Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Apopo (Fonds Vrienden van Apopo) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten van Apopo die met slimme ratten o.a. mijnen zoeken in Mozambique en projecten om tuberculose op te sporen bij patiënten in Tanzania.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Sinds 2009 is Apopo officieel erkend als Belgisch NGO dat onderzoek en ontwikkeling doet naar rat detectie technologie en deze ook inzet voor humanitaire doeleinden. Apopo heeft haar maatschappelijke zetel in Antwerpen, maar het hoofdkwartier in Tanzania. Het is Apopo's visie dat het vinden van…

LANGE BESCHRIJVING

Sinds 2009 is Apopo officieel erkend als Belgisch NGO dat onderzoek en ontwikkeling doet naar rat detectie technologie en deze ook inzet voor humanitaire doeleinden. Apopo heeft haar maatschappelijke zetel in Antwerpen, maar het hoofdkwartier in Tanzania. Het is Apopo's visie dat het vinden van lokale oplossingen voor lokale problemen structurele belemmeringen weghaalt tot ontwikkeling. Apopo heeft als doel om een kenniscentrum te worden inzake rat detectie technologie om zo de impact van levensreddende acties te vergroten. Apopo is vooral gekend voor haar ontmijningsactiviteiten in Mozambique en de detectie van Tuberculose patiënten in Tanzania. Apopo heeft zichzelf reeds bewezen en heeft de doelstelling om haar impact in Afrika en daarbuiten (Columbia en Thailand) te vergroten.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy