Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Exchange (Fonds Vrienden van Exchange) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten die expertise gaan bieden aan kleine en middelgrote ondernemers in Afrika, Azië, Latijns-Amerika, Oost-en Centraal-Europa.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

LANGE BESCHRIJVING
Vzw Ex-Change, met zetel Sneeuwbeslaan 20 te 2610 Antwerpen, werd in 2001 opgericht en heeft als doel om via de organisatie van assistentie-missies in landen van Afrika, Azie, Latijns-Amerika, Oost- en Centraal-Europa rechtstreeks bij te dragen tot de duurzame ontwikkeling van een sociaal- en ecogerichte…

LANGE BESCHRIJVING

Vzw Ex-Change, met zetel Sneeuwbeslaan 20 te 2610 Antwerpen, werd in 2001 opgericht en heeft als doel om via de organisatie van assistentie-missies in landen van Afrika, Azie, Latijns-Amerika, Oost- en Centraal-Europa rechtstreeks bij te dragen tot de duurzame ontwikkeling van een sociaal- en ecogerichte markteconomie, om de ontplooiing van een totaal ondernemerschap te stimuleren en om zo bij te dragen tot de uitbreiding van de werkgelegenheid en de verbetering van de internationale samenwerking. Het Fonds de Vrienden van Ex-Change wil schenkers aanspreken teneinde projecten van Ex-Change te kunnen financieren.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy