Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Youca (Fonds Vrienden van Youca) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten voor jongeren in het Zuiden met aandacht voor een rechtvaardige en duurzame mondiale samenleving.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
De vereniging groepeert vrouwen en mannen die zich willen inzetten voor een rechtvaardige en duurzame mondiale samenleving. Ze organiseert projecten die internationale solidariteit wil stimuleren. Zo organiseert ze jaarlijks een vrijwillige werkdag (Work for Change) waarbij scholen en studenten zich inzetten om verandering in de…

LANGE BESCHRIJVING

De vereniging groepeert vrouwen en mannen die zich willen inzetten voor een rechtvaardige en duurzame mondiale samenleving. Ze organiseert projecten die internationale solidariteit wil stimuleren. Zo organiseert ze jaarlijks een vrijwillige werkdag (Work for Change) waarbij scholen en studenten zich inzetten om verandering in de maatschappij teweeg te brengen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy