Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Ecologische school Marcelino Champagnat - Curitiba - Brazil (Fonds Vrienden van) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten van de ecologische school Marcelino Curibita ten voordele van kinderen, jongeren en hun lokale gemeenschap.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
De ecologische school Marcelino Champagnat wil maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren steunen in hun leerontwikkeling. De school werkt nauw samen met de verschillende actoren uit de lokale gemeenschap om zo niet enkel de kinderen en jongeren bij het leerproces te betrekken maar ook om voor…

LANGE BESCHRIJVING

De ecologische school Marcelino Champagnat wil maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren steunen in hun leerontwikkeling. De school werkt nauw samen met de verschillende actoren uit de lokale gemeenschap om zo niet enkel de kinderen en jongeren bij het leerproces te betrekken maar ook om voor de ganse gemeenschap een hefbooom tot verdere ontwikkeling te betekenen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy