Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Efico (Fonds Efico) Bedrijfsfonds (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan projecten die bijdragen tot de structurele en duurzame verbetering van de levenskwaliteit van de arme koffie- en/of cacao producerende bevolkingsgroepen in ontwikkelingslanden.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

LANGE BESCHRIJVING
Het "Efico Fonds, ter verbetering van de levensomstandigheden van arme bevolkingsgroepen die koffie-en/of cacao produceren in ontwikkelingslanden, beheerd door de Koning Boudewijnstichting", is opgericht om de doelstelling van de Efico Foundation, private stichting opgericht bij notariële akte op 5 december 2003, mee te helpen realiseren.…

LANGE BESCHRIJVING

Het "Efico Fonds, ter verbetering van de levensomstandigheden van arme bevolkingsgroepen die koffie-en/of cacao produceren in ontwikkelingslanden, beheerd door de Koning Boudewijnstichting", is opgericht om de doelstelling van de Efico Foundation, private stichting opgericht bij notariële akte op 5 december 2003, mee te helpen realiseren. Het Fonds staat in voor de selectie en de verdeling van de financiële middelen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy