Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Nidelbarmi (Fonds Nidelbarmi) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun voor het bouwen en ontwikkelen van centra waar kinderen kunnen worden opgevangen, voor de opleiding voor opvoeders en voor didactisch materiaal in Potosi en in El Alto in La Paz, Bolivië.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening - Onderwijs/Talentontwikkeling


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft tot doel kinderen te helpen uit zeer arme milieus in Bolivia door te voorzien in opvoedingsondersteuning als aanvulling op de openbare school, om hun vertrouwen te herstellen en analfabetisme en school drop-outs te verminderen. Deze begeleiding is ook bedoeld om hun logisch…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft tot doel kinderen te helpen uit zeer arme milieus in Bolivia door te voorzien in opvoedingsondersteuning als aanvulling op de openbare school, om hun vertrouwen te herstellen en analfabetisme en school drop-outs te verminderen. Deze begeleiding is ook bedoeld om hun logisch denken, hun kritisch denken, hun observatie en hun concentratie te ontwikkelen. Het Fonds zal projecten steunen voor de bouw en renovatie van kinderopvangcentra, financiering van lerarenopleidingen en de aankoop van aangepast didactisch materiaal. Het Fonds zal bij voorkeur steun bieden aan de centra in Potosi en El Alto in La Paz, beheerd door de Fundacion Nidelbarmi (Ninos de los Barrios Mineros), een erkende Boliviaanse Stichting.

MEER

FOTO' S
PROJECTEN
  • spelenderwijs leren voor kinderen

    Steun aan de bouw en ontwikkeling van vormingscentra die voorzien in kinderopvang. Vorming van onderwijzers en opvoeders en aankoop van didactisch materiaal, in Potosi en in El Alto, La Paz, Bolivië.

    MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy