Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Manickam (Fonds Manickam) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Wereldwijd projecten steunen die (vrouwelijke) slachtoffers van ‘taboeziektes’ kansen geven om zichzelf te ontplooien en die kansarme groepen helpen in hun ontwikkeling.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Manickam heeft als doelstelling een bijdrage te leveren tot de bestrijding van ziektes met een sociaal stigma (aids, tbc, …) en tot rehabilitatie van de slachtoffers, tot empowerment, welvaart, ontwikkeling en gezondheidszorg van achtergestelde bevolkingsgroepen, en tot de bescherming van de natuurlijke bronnen…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Manickam heeft als doelstelling een bijdrage te leveren tot de bestrijding van ziektes met een sociaal stigma (aids, tbc, …) en tot rehabilitatie van de slachtoffers, tot empowerment, welvaart, ontwikkeling en gezondheidszorg van achtergestelde bevolkingsgroepen, en tot de bescherming van de natuurlijke bronnen en de promotie van de biologische landbouw. Het Fonds Manickam heeft de projecten van de Doctor Typhagne Memorial Charitable Trust in Salem (Tamilnadu, India) ondersteund. Deze organisatie heeft hiermee verschillende projecten verdergezet voor de huisvesting, onderwijs, voeding en gezondheidszorgen voor personen die getroffen zijn door HIV/AIDS, tbc en lepra en hun familieleden. Het Fonds Manickam lanceert geen projectoproepen.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

100.000€- 250.000€

PROJECTEN
  • Doctor Typhagne Memorial Charitable Trust in Salem (Tamilnadu, India)

    De projecten draaien rond de niet-medische begeleiding van mensen met ziekten als hiv, lepra en tbc, waarop vaak nog een sociaal stigma rust. Gezinnen die begeleid worden krijgen elke maand rijst en voedingssupplementen. Hun gezondheid en therapietrouw worden opgevolgd. “We zorgen ervoor dat kinderen naar…

    MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy