Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Lambert-Lenoir (Fonds Lambert-Lenoir) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan kinderen in het Zuiden, aan mensen met dementie en hun verwanten, en opleiding van geleidehonden voor mensen met een beperkt gezichtsvermogen.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Maatschappelijk Engagement


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds heeft drie doelstellingen: kansarme kinderen in ontwikkelingslanden helpenprojecten ondersteunen voor mensen met de ziekte van Alzheimer, en hun families, ondersteuning opleidingsprojecten en het ter beschkking stellen van geleidehonden voor mensen met een visuele handicap. Het Fonds zal enkel projecten ondersteunen die zijn voorgesteld…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds heeft drie doelstellingen: kansarme kinderen in ontwikkelingslanden helpenprojecten ondersteunen voor mensen met de ziekte van Alzheimer, en hun families, ondersteuning opleidingsprojecten en het ter beschkking stellen van geleidehonden voor mensen met een visuele handicap. Het Fonds zal enkel projecten ondersteunen die zijn voorgesteld door de oprichters van het Fonds.

MEER


Cookie policy