Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Jourdain (Fonds Eliane Jourdain) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Steun aan projecten die medische hulp of gezondheidszorg verstrekken aan mensen in het buitenland.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Eliane Jourdain is opgericht dankzij een legaat van Mw Jourdain wiens wens het was om humanitaire acties te ondersteunen voor medische hulp aan mensen in ontwikkelingslanden.Volgens haar wil zal het Fonds elk jaar twee organisaties financiële steun geven voor medische hulp en gezondheidszorg…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Eliane Jourdain is opgericht dankzij een legaat van Mw Jourdain wiens wens het was om humanitaire acties te ondersteunen voor medische hulp aan mensen in ontwikkelingslanden.Volgens haar wil zal het Fonds elk jaar twee organisaties financiële steun geven voor medische hulp en gezondheidszorg in ontwikkelingslanden.Dit fonds lanceert geen projectoproepen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy