Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

KIDS Foundation Friends Fund Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Het collegegeld en andere schoolkosten van een duizendtal jongeren betalen, zodat ze een diploma secundair onderwijs kunnen halen in Manilla.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het Kids Foundation Friends Fund ondersteunt leerlingen van de Arellano High School en de Torres High School in Manilla (Filippijnen). Het Fonds bekostigt tuition fee, uniform, voeding, transport, … van scholieren uit minder begoede en/of gebroken gezinnen. Elk schooljaar krijgen meer dan duizend leerlingen de…

LANGE BESCHRIJVING

Het Kids Foundation Friends Fund ondersteunt leerlingen van de Arellano High School en de Torres High School in Manilla (Filippijnen). Het Fonds bekostigt tuition fee, uniform, voeding, transport, … van scholieren uit minder begoede en/of gebroken gezinnen. Elk schooljaar krijgen meer dan duizend leerlingen de kans om hun studies voort te zetten. Deze concrete ondersteuning is een geslaagde vorm van empowerment en zal hen helpen een goede job te vinden en de cirkel van armoede te doorbreken. Alle giften komen integraal ten goede van de leerlingen. Lokale vrijwilligers – vaak zelf oud-beursstudenten - staan in voor de selectie en opvolging.

MEER

FOTO' S
FINANCIËN

JAARLIJKSE UITGAVEN

25.000€ - 100.000€

PROJECTEN
  • Ondersteuning kansarme scholieren in Manilla

    Financiering van studiebeurzen voor kansarme scholieren van de Arellano High School en de Torres High School in Manilla. Deze steun wordt elk schooljaar verlengd.

    MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.

MEER INFO


Cookie policy