Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Wereld Missie Hulp (Fonds Vrienden Van Wereld Missie Hulp) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen ontwikkelingsprojecten om de leefomstandigheden van kansarme mensen op een duurzame manier te verbeteren.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
De vzw Wereld Missie Hulp heeft als doel via ontwikkelingsprojecten de leefomstandigheden van mensen te verbeteren op een duurzame manier. De vzw helpt kansarme mensen over de hele wereld. Jaarlijks ondersteunt de organisatie zo’n 200 ontwikkelingsprojecten. Via het Fonds Vrienden Van Wereld Missie Hulp wensen…

LANGE BESCHRIJVING

De vzw Wereld Missie Hulp heeft als doel via ontwikkelingsprojecten de leefomstandigheden van mensen te verbeteren op een duurzame manier. De vzw helpt kansarme mensen over de hele wereld. Jaarlijks ondersteunt de organisatie zo’n 200 ontwikkelingsprojecten. Via het Fonds Vrienden Van Wereld Missie Hulp wensen filantropen de verschillende projecten van de vzw te steunen.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy