Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Marc en Nora Van Montagu (Fonds Marc en Nora Van Montagu) Fonds op naam (Koning Boudewijnstichting)

Voor projecten die kennis en technologie rond plantenbiotechnologie overdragen aan ontwikkelingslanden (Sub-Saharaans Afrika), met focus op duurzame landbouw en agro-industrie.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het Fonds Marc en Nora Van Montagu heeft als doelstelling initiatieven te ondersteunen die kennis- en technologietransfer bevorderen in het domein van de plantenbiotechnologie naar ontwikkelingslanden en opkomende economieën, voornamelijk Sub-Saharaans Afrika, met focus op een groene en duurzame landbouw en agro-industrie. De initiatieven die…

LANGE BESCHRIJVING

Het Fonds Marc en Nora Van Montagu heeft als doelstelling initiatieven te ondersteunen die kennis- en technologietransfer bevorderen in het domein van de plantenbiotechnologie naar ontwikkelingslanden en opkomende economieën, voornamelijk Sub-Saharaans Afrika, met focus op een groene en duurzame landbouw en agro-industrie. De initiatieven die ondersteund kunnen worden door het fonds mogen onder volgende domeinen vallen: (1) Onderzoek in het domein van de plantenbiotechnologie voor ontwikkelingslanden en opkomende economieën, met focus op een groene en duurzame landbouw en agro-industrie. (2) Communicatie naar het brede publiek in ontwikkelings- en groeilanden om een beter begrip van plantenbiotechnologie te introduceren en een betere bewustwording te krijgen van het belang van plantenbiotechnologie voor maatschappelijke toepassingen in ontwikkelings- en groeilanden. (3) Training en opleiding in plantenveredeling, groene biotechnologie en gerelateerde bio-veiligheid, voor professionelen uit ontwikkelings- en groeilanden. (4) Netwerking voor de uitbouw van een platform voor groene biotechnologie in Europa en het uitdragen van deze kennis naar ontwikkelings- en groeilanden om specifieke landbouwkundige problemen mee te helpen aanpakken. (5) Projectontwikkeling om samenwerkingsverbanden met ontwikkelings- en groeilanden te katalyseren.

MEER

FOTO' S

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy