Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Banglabari (Fonds Vrienden van Banglabari) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten die de armoedespiraal in Bangladesh helpen doorbreken: micro-kredieten voor de bouw van woningen; ondersteuning voor de verkoop van artisanale goederen,…

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
De vzw Banglabari heeft als doel financiële mogelijkheden te creëren om de armoedespiraal te doorbreken in Bangladesh: door het ter beschikking stellen van microkredieten aan arme bewoners voor de bouw van duurzame en veilige woningen; door ondersteuning te geven aan het Asha-borduurproject waarbij door de…

LANGE BESCHRIJVING

De vzw Banglabari heeft als doel financiële mogelijkheden te creëren om de armoedespiraal te doorbreken in Bangladesh: door het ter beschikking stellen van microkredieten aan arme bewoners voor de bouw van duurzame en veilige woningen; door ondersteuning te geven aan het Asha-borduurproject waarbij door de verkoop van artisanale goederen, de betrokken vrouwen uit de slumbs van Dhaka een loon ontvangen, toegang krijgen tot medische zorg, kinderen toegang krijgen tot onderwijs, … Voor de verwezenlijking van haar projecten werkt de vzw samen met plaatselijke partners. De Oprichters steunen verschillende projecten van de vzw Banglabari.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy