Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Edukans (Fonds Vrienden van Edukans) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten die kinderen uit ontwikkelingslanden kansen bieden om zich te ontplooien. Initiatieven die ook oog hebben voor democratisch samenleven, economie en leefmilieu.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Vzw Educans richt zich tot kansarme kinderen en jongeren in derde wereldlanden en streeft ernaar om zo bij te dragen tot zowel hun ontwikkeling als deze van het land waarin zij wonen. De gesteunde projecten en initiatieven zullen steeds het gelijkheidsbeginsel en de waarden van…

LANGE BESCHRIJVING

Vzw Educans richt zich tot kansarme kinderen en jongeren in derde wereldlanden en streeft ernaar om zo bij te dragen tot zowel hun ontwikkeling als deze van het land waarin zij wonen. De gesteunde projecten en initiatieven zullen steeds het gelijkheidsbeginsel en de waarden van een democratische samenleven, een welvarende economie en een gezond leefmilieu hoog in het vaandel houden.De initiatiefnemers van het Fonds Vrienden van Educans wensen middelen in te zamelen om zo de vzw Educans te ondersteunen in haar projecten.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy