Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Ketaketi (Fonds Vrienden van Ketaketi) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen steunen projecten die in het Nepalese dorp Melamchighyang analfabetisme doorbreken en alle kinderen van het dorp toegang geven tot onderwijs.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
De vzw Ketaketi heeft als doel het onderwijs, in de ruimste zin van het woord, te bevorderen in het dorp Melamchighyang (Nepal). Om het analfabetisme te doorbreken en alle kinderen van het dorp toegang te geven tot onderwijs steunt op haar zusterorganisatie in Nepal. Met…

LANGE BESCHRIJVING

De vzw Ketaketi heeft als doel het onderwijs, in de ruimste zin van het woord, te bevorderen in het dorp Melamchighyang (Nepal). Om het analfabetisme te doorbreken en alle kinderen van het dorp toegang te geven tot onderwijs steunt op haar zusterorganisatie in Nepal. Met het Fonds Vrienden van Ketaketi wensen filantropen middelen in te zamelen met als doel de vzw Ketaketi te ondersteunen in de financiering van haar projecten in Nepal.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy