Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

UCB Societal Responsibility Fund Bedrijfsfonds (Koning Boudewijnstichting)

Steun voor initiatieven die de bewustwording over epilepsie verhogen, de diagnosecapaciteit verbeteren, en die de ziekte beter aanvaardbaar maken .

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Bezoek onze website!

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
Het fonds heeft tot doel de levenskwaliteit en de toegang tot zorg voor mensen met epilepsie in lage en midden inkomenslanden te verbeteren. Het fonds richt zich specifiek tot de toegang tot gekwalificeerde neurologische zorgen voor mensen met epilepsie uit lage en gemiddelde inkomenslanden.Het doel…

LANGE BESCHRIJVING

Het fonds heeft tot doel de levenskwaliteit en de toegang tot zorg voor mensen met epilepsie in lage en midden inkomenslanden te verbeteren. Het fonds richt zich specifiek tot de toegang tot gekwalificeerde neurologische zorgen voor mensen met epilepsie uit lage en gemiddelde inkomenslanden.Het doel is om het sociale stigma voor die mensen en hun families te verminderen, om onderwijs en opleiding te voorzien voor de professionele gezondheidszorgwerkers en de gemeenschappen, en om de mensen weer te kunnen laten deelnemen aan het normale sociale en professionele leven. In het bijzonder wil het fonds initiatieven ondersteunen die: de bewustwording rond de ziekte bij de bevolking , bij de hulpverleners en bij de autoriteiten verhogen, de aanvaarding van de ziekte en de patiënten verbeteren,de medische en wetenschappelijke kennis van de hulpverleners verhogen, en de diagnosecapaciteit verbeteren Om de activiteiten van het Fonds financieel te steunen : Indien u in België verblijft, vindt u alle informatie onder de rubriek Financiële steun. Indien u elders in Europa of in de VS verblijft en u wenst een fiscaal aftrekbare gift te doen, raadpleeg dan het document (pdf) hieronder waarin u alle bankgegevens vindt.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy