Betrouwbare informatie over goede doelen
KBS logo_Een website van.png
1

Meer vertrouwen

Deze database bevat betrouwbare gegevens over 6.000 Belgische verenigingen en stichtingen. We updaten de database dagelijks, op basis van informatie van officiële bronnen en de goede doelen zelf.
2

Steun een goed doel dat bij jou past

Wil je een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? In deze database vind je meer informatie over verenigingen en goede doelen die jou nodig hebben.

Santo Tomás (Fonds Vrienden Van Santo Tomás) Fonds vrienden van (Koning Boudewijnstichting)

Filantropen halen de vriendschapsbanden aan tussen de inwoners van Mol en van het Nicaraguaanse Santo Tomás met prjecten die de zelfontplooiing van lokale bevolking stimuleren.

Adres
Brederodestraat 21
1000 - Brussel

Telefoon (algemeen)
025111840

Ontwikkelingssamenwerking/Humanitaire dienstverlening


LANGE BESCHRIJVING
De Molse Vrienden van Santo - Tomás - Nicaragua Libré behartigen de vriendschapsbanden tussen de inwoners van Mol en die van de stad Santo Tomás (Nicaragua). Door samen te werken, hopen ze een sociale maatschappij op te bouwen in Santo Tomás waarin iedereen inspraak heeft,…

LANGE BESCHRIJVING

De Molse Vrienden van Santo - Tomás - Nicaragua Libré behartigen de vriendschapsbanden tussen de inwoners van Mol en die van de stad Santo Tomás (Nicaragua). Door samen te werken, hopen ze een sociale maatschappij op te bouwen in Santo Tomás waarin iedereen inspraak heeft, een menswaardig bestaan kan opbouwen en over de mogelijkheden beschikt om zich maximaal te ontplooiien. Enkele filantropen wensen zich nu te organiseren om via de giften lokale onderwijsprojecten en de stimulering van de lokale economie mee te kunnen financieren.

MEER

online gift overmaken
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro.


Cookie policy